img

Kamera Sistemleri, Kamera Sistemleri Nedir, Kamera Sistem Fiyatları, Kamera Sistemi Kurulum Firmaları, Kamera Sistemi Şartnamesi, Kamera Sistemi Teknik Özellikleri

CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri
CKM Savunma | Kamera Sistemleri

Güvenlik hizmetlerinin en temel yardımcısı olan Görüntüleme Sistemleri, caydırıcı etkisinin yanında aynı anda birçok hassas noktayı izlemek ve gerektiğinde müdahale etmek amacıyla resmi ve özel güvenlik birimleri tarafından günümüzde yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Bu sistem ile güvenlik kameralarından gelen görüntülerin çeşitli merkezlerde kayıt altına alınması, gerektiğinde geriye dönük kayıtların izlenmesi ve istenen raporların alınması sağlanır.


Kapalı Devre Kamera Sistemleri; ev, ofis gibi küçük ölçekli projelerden, şehir izleme, petrol hatları, stadyum ve havalimanlarına kadar neredeyse sınırsız bir kullanım alanına sahiptir ve elektronik güvenlik sistemleri sektörünün lokomotifi konumundadır.


Güvenlik kamera sistemlerini normal bir yayından ayıran en büyük fark, kullanıcılar ve yetkililer dışında bir yayın ile dağıtılmıyor olması yani “kapalı” olmasıdır. Güvenlik amacıyla kullanılıyor olması, sistemin dışarıdan müdahale edilemiyor ve yetkisiz kişiler tarafından izlenemiyor olmasını gerektirmektedir.

En basit şekilde sistem; görüntü üreten kameralardan gelen sinyali kendi kablolama altyapısından kayıt cihazlarına iletir. Kayıt cihazları bu görüntüleri saklamak üzere hard disklere gönderir ve eş zamanlı olarak bir monitörden izlememizi sağlar. Uzun yıllardır kullanılan bu yapı; IP CCTV’nin hayatımıza girmesi ile sistem yeterlilikleri ve ürünler bazında çok hızlı bir gelişim gösterdi. IP CCTV bize yüksek çözünürlük seçenekleri ve network entegrasyonu ile esneklik kazandırdı. IP kameraların besleme için Power-Over-Ethernet kullanabiliyor olması kablolama masraflarını ve elektrik kablolaması için harcanan zamanı geri kazanmamızı sağlamıştır.

CCTV Kamera Sistemi Kullanım Alanları Nedir?

Genel olarak CCTV sistemlerinin kullanım alanlarını sayarsak;

Trafik izlemeleri ve yönetim,
Üretici firmalarda ürün sayımı ve kalitesinin kontrolü,
Ulaşımın kalitesini arttırmak ( Minübüs gibi toplu taşımalarda güvenliğin sağlanması)
Kazaların ve tedbirsiz davranışların önlenmesi
Kötü niyetli kişilerin tespitinde ( yüz tarama özelliği ile suçluları bulma)
Sinema, tiyatro, konferans salonları vb. alanlarda çeşitli yerlerden, çeşitli açılardan izlenerek kayıt altına alınması.
Dış ortam güvenliğini gece ve gündüz farklı tekniklerle (hareket algılama, ses algılama gibi) sağlar,
Şehir merkezlerinde kalabalık cadde, çocuk parkı ya da meydanları izleme,
Yüzme havuzu, hayvanat bahçesi, lunapark gibi kalabalık ve kaza ihtimalinin yüksek olduğu bölgelerde güvenlik ve kontrol amaçlı kullanma,
Ev ve işi uzaktan izlemek ( Kreş ya da evlerde bebek bakıcılarının izlenmesi gibi)

Ürün Bilgi / Talep Formu

İLETİŞİM FORMU

İsterseniz PDF, Word, excel ve Resim formatlarında dosya gönderebilirsiniz
güvenlik kodunu yenile CKMSavunma-guvenlik-kodu
|Başa Git