img

Toprak Altı Algılama Sistemi Nedir, Toprak Altı Algılama Sistemi Maliyeti, Toprak Altı Algılama Sistemi Firmaları, Toprak Altı Algılama Sistemi Teknik Özellikleri Ve Şartnamesi

CKM Savunma | Toprak Altı Algılama Sistemi
CKM Savunma | Toprak Altı Algılama Sistemi
CKM Savunma | Toprak Altı Algılama Sistemi
CKM Savunma | Toprak Altı Algılama Sistemi

Gömülü kablo algılama sistemleri, gizli çevre korumasının gerekli olduğu uygulamalar için güvenilir koruma sağlar.

Bu hacimsel akıllı sensörler, 3 metreye (10 ft) kadar yürüyen, koşan veya sürünen davetsiz misafirlerin kesin konumu da dahil olmak üzere rakipsiz özellikler ve benzersiz algılama yetenekleri sunar. Araziyi takip etme yetenekleri, gömülü sistemlerimizin zemin hatlarını takip etmesini ve sıkı dönüşleri kolaylıkla idare etmesini sağlar.


Gömülü sensörlerin yapılandırılması kolaydır ve sistem parametreleri bireysel saha gereksinimlerine göre ayarlanabilir. Patentli Sensitivity Leveling™, sensörü zemin bileşimindeki veya saha koşullarındaki değişimleri benzersiz bir şekilde telafi edecek şekilde kalibre eder ve korunan alan boyunca tekdüze algılamaya neden olur.

Yazılım kontrollü Serbest Formatlı İmar, kullanıcıların kablo boyunca herhangi bir yere algılama bölgeleri atamasını sağlayarak donanım gereksinimlerini düşük tutar ve üstün algılama sağlar.

Ürün Bilgi / Talep Formu

İLETİŞİM FORMU

İsterseniz PDF, Word, excel ve Resim formatlarında dosya gönderebilirsiniz
güvenlik kodunu yenile CKMSavunma-guvenlik-kodu
|Başa Git