img

Plaka Tanıma Sistemi, Plaka Tanıma Sistemi Nedir, Plaka Tanıma Sistemi Firmaları, Fiyatları, Teknik Şartnamesi, Plaka Tanıma Sistemi Özellikleri

CKM Savunma | Plaka Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Plaka Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Plaka Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Plaka Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Plaka Tanıma Sistemi

 PLAKA TANIMA SİSTEMİ

CKM Savunma Plaka Tanıma Sistemi, kameralardan alınan araç görüntülerinin üzerindeki plaka bölgesinin ayrıştırılarak, plaka üzerinde bulunan karakterlerin çeşitli görüntü işleme (OCR) yöntemleri ile okunması işlemidir. IP ve Analog kameralarla ve farklı çözünürlüklerde alınan görüntülerde çalışabilen bir sistemdir. Emniyet projeleri (MOBESE – KGYS) ve özel alanda değişik uygulamaları olup, uygulamaya özel algoritma ve donanım yapısının bir araya getirilmesi ile oluşturulan bir sistemdir. Son yıllarda bilim ve teknoloji alanlarındaki çalışmalar sayesinde yüksek çözünürlüklü ve özellikli kameraların geliştirilmesi ile Plaka Tanıma Sistemleri daha yaygın kullanılır hale gelmiştir.

PLAKA TANIMA SİSTEMİ ALGORİTMALARI

1. Plaka yerinin tespiti.

2. Plakanın sonraki algoritmalara uygun yeniden konumlandırılması ve ebatlandırılması.

3. Parlaklık, zıtlık gibi görüntü özelliklerinin normalizasyonu.

4.Karakter ayırma ile görüntüden karakterlerin çıkarılması.

5.Optik karakter tanıma.

6.Ülkeye özgü söz dizimi ve geometrik kontroller.

“CKM Savunma PTS” kart, uzaktan kumanda, HGS etiket vb. ürünlere ihtiyaç duymaz, aracınızın plakasının olması bariyerinizin otomatik açılması için yeterlidir… “CKM Savunma PTS” işletim maliyeti olmadan çalışır, en az 10 yıl otoparkınıza giriş yapan araçların resimlerini plaka-tarih-saat bilgisi ile birlikte veri tabanında tutar ve istenildiği zaman resimli raporlar verir.   

 
Ürün Bilgi / Talep Formu

İLETİŞİM FORMU

İsterseniz PDF, Word, excel ve Resim formatlarında dosya gönderebilirsiniz
güvenlik kodunu yenile CKMSavunma-guvenlik-kodu
|Başa Git