img

Yüz Tanıma Sistemi, Yüz Tanıma Sistemi Nedir, Yüz Tanıma Sistemi Fiyatları, Yüz Tanıma Sistemi Firmaları

CKM Savunma | Yüz Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Yüz Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Yüz Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Yüz Tanıma Sistemi
CKM Savunma | Yüz Tanıma Sistemi

YÜZ TANIMA SİSTEMİ

Yüz tanıma sistemleri temassız olarak yüz hatlarını algılayıp içerisinde var olan veri ile karşılaştırarak bir güvenlik çözümü sunan sistemlerdir. Yüz tanıma sistemleri ile yetkilendirme yaparak geçiş kontrolleri sağlanabilir.

Yüz tanıma sistemleri kişiler, kurumlar ve işletmeler için etkin bir güvenlik yönetimi sağlar. Yüz tanıma sistemleri temelde yüz tanıma cihazları ve yazılımları olarak ikiye ayrılabilir.

Yüz tanıma cihazları güvenlik yazılımları ile veri alışverişi yaparak etkin yönetim ve kullanım imkanı sağlar. Yüz tanıma cihazları aynı zamanda içerisinde avuç içi , parmak izi ve avuç içi damarı gibi farklı tanıma metotlarını bulundurabilir.

Güvenliği sağlamak amacıyla kullanılan yüz tanıma sistemleri diğer biyometrik tanıma metotlarına kıyasla çok daha sağlıklı ve yönetilebilir bir çözüm sunar.

Yüz tanıma sistemleri günümüzde yüksek bir başarı oranına sahiptir. Yüksek tanıma oranları ve kısa işlem süresi yüz tanıma sistemlerini kullanıcılar ve işletmeler için en etkili seçeneklerden biri haline getirmektedir.

Yüz tanıma sistemleri havaalanları, ofisler, depolar, klinikler, üretim tesisleri, yemekhaneler ve inşaat alanları gibi çeşitli uygulamalar için geniş ölçüde bir kullanım sunar.

 

Ürün Bilgi / Talep Formu

İLETİŞİM FORMU

İsterseniz PDF, Word, excel ve Resim formatlarında dosya gönderebilirsiniz
güvenlik kodunu yenile CKMSavunma-guvenlik-kodu
|Başa Git