img

Sınır Elemanı, Sınır Elemanı Nedir, Sınır Elemanı Fiyatları, Sınır Elemanı Firmaları, Çelik Sınır Elemanı, Kompozit Sınır Elemanı

SINIR ELEMANLARI  

PASLANMAZ ÇELİK SINIR ELEMANLARI  

Sınır Elemanları ürün gruplarında en prestijli modellerin yer aldığı; Kompozit ve Çelik Sınır Elemanlarına göre daha pahalı ve gösterişli olan Paslanmaz Çelik Sınır Elemanları hem dayanıklılık hem de daha uzun güvenilirliklerini sağlarlar. Paslanmazlarda daha çok 304 ve 316 paslanmazlar tercih edilir.

Sınır elemanı, yaya veya araç yollarının sınırlarını belirlemek veya akan trafiği belirli bir doğrultuda ve alanda kontrol etmek ve yönlendirmek için yol kenarlarına uygulanır.  Genellikle çelik veya kompozit malzemeden yapılan sınır elemanları çok sağlamdır. Bununla birlikte  sınır elemanlarına çarpma sonucu büyük hasar meydana gelebilir. Sınır elemanları istenilen boy ve kalınlıkta üretilebilir ve istenilen aralıklarda istenilen bölgeye yerleştirilebilirler. 

Sınır elemanı yerleştirilecek bölgelere, estetik olarak hoş gözükmesi için farklı renklerde boyanabilir ve üzerlerine logo yerleştirilebilir.  Ayrıca araç trafiği olan bölgelere yerleştirilen sınır elemanlarının üzerine sürücülerin dikkatini çekmek için renkli işaretler, led lambalar ve ışıklar ve uyarı çizgileri konulabilir. Böylece kazaların önüne geçilebilir. 

Sınır elemanları : 

  • Paslanmaz Çelik Sınır Elemanı

  • Kompozit Sınır Elemanı

  • Demir Yol Dubası

gibi çeşitlere ayrılır. 

 

 

Ürün Bilgi / Talep Formu

İLETİŞİM FORMU

İsterseniz PDF, Word, excel ve Resim formatlarında dosya gönderebilirsiniz
güvenlik kodunu yenile CKMSavunma-guvenlik-kodu
|Başa Git